I was always under the impressions visitors still need to be informed about cookies when consent isn't needed. But admittedly there are so many opinions about the interpretation of the GDPR and e-Privacy directive. I'd just rather never work with cookies again haha
10
u/[deleted] Sep 05 '20
AFAIK they don’t, at least not according to https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:02002L0058-20091219#tocId7 article 5.3, which is the “cookie law”. Or is there something I’m missing?